Schimmelspecialist

De FungiCheck. Heb ik een schimmelnagel of niet? Dit is stap 1 die we uitvoeren in de salon. Als de uitslag van de test bekend is kunnen we een behandelplan opstellen.

Negatief? Dan bespaart dit onnodig anti-schimmel producten kopen.
Positief? We weten nu dat we te maken hebben met een aanwezige dermatofyt. We gaan de schimmel te lijf met de juiste producten en behandelingen en zorgen er samen voor dat de schimmel niet meer tevoorschijn komt. Dit kan wel tot 8 maanden duren...

Wat doet de FungiCheck?

De FungiCheck test of er dermatofyten aanwezig zijn. Dermatofyten veroorzaken voor 90 procent van de gevallen de schimmelnagel.

Wat kan Dadi oil betekenen voor mijn nagels?

Tussen de nagelplaat en het nagelbed zit weefsel dat 'bed epithelium' heet, het is verantwoordelijk voor het transporteren van de nagelplaat langs hetnagelbed, als het 'bed' uitgedroogd is kan de nagelplaat niet transporteren en zie je dat de mycose de nagelplaat openscheurt wat nog meer uitdroging veroorzaakt. Dadi oil heeft het molecule vermogen om door de nagelplaat heen te kunnen en daardoor wordt het 'bed' weer elastisch. Dadi oil zorgt er ook voor dat de tunnels open blijven en als de nagelplaat vol zit met olie zijn de kansen voor bacterien en schimmels een flink stuk verminderd. 

Pedicure behandeling

Het is belangrijk de nagels te laten behandelen door de pedicure. De pedicure houdt de nagels dun waardoor er als er een product wordt gebruikt deze goed bij de kern van de schimmel kan komen

wat lijkt er op een schimmelnagel?

- Bacteriele infectie

- Eczeem nagels

- Psoriasis nagels
- Lichen Planus 
(groeven/splijting)

- Virale wratten

(Wratachtige nagels)
- Onycholysis
(loslating nagelbed)
- Onychogryphosis
(verdikking/schilfers)


Wilde Pedique Silver Plus, verantwoord een mooie gel over de schimmelnagels.  Zo durft iedereen weer mooie sandaaltjes aan in de zomer!

💅🏻💅🏻

LCN Wilde Pedique silver plus & Mycose nagels 

LCN Wilde Pedique silver plus – een plus voor wetenschap, onderzoek en ontwikkeling. Deze LCN Wilde Pedique silver plus bevat het wetenschappelijk getest kiemdodend component Piroctone Olamine. Testen met schimmels en gisten hebben uitgewezen dat het een kiemdodende werking heeft. Bovendien wordt aan het toegevoegde zilver een antibacteriële werking toegeschreven, welke de reeds toegevoegde anti-mycostische componenten nog beter ondersteunt.

Te gebruiken met het speciaal ontwikkelde Mykosept tinctuur of spray. De mykosept spray is verkrijgbaar in de praktijk!