Wilde Pedique Silver Plus, verantwoord een mooie gel over de schimmelnagels. Zo durft iedereen weer mooie sandaaltjes aan deze zomer!

 

LCN Wilde pedique Silver Plus en mycose nagels

 

LCN Wilde Pedique Silver Plus - een plus voor wetenschap, onderzoek en ontwikkeling. Deze gel bevat het wetenschappelijk getest kiemdodend component piroctone Olamine. Testen met schimmels en gisten hebben uitgewezen dat het een kiemdodende werking heeft. Bovendien wordt aan het toegevoegde SILVER een antibacteriële werking toegeschreven, welke reeds toegevoegde anti-mycostische componenten nog beter ondersteunt. 

 

 

Te gebruiken met het speciaal ontwikkelde Mykosept Tinctuur Spray of Druppels. Verkrijgbaar in de praktijk!


Wat doet de FungiCheck?

 

 

De FungiCheck test of er dermatofyten aanwezig zijn. Deze veroorzaken voor 90% van de gevallen de schimmelnagel.

Wat kan Dadi Oil betekenen voor mijn nagels?

 

Tussen de nagelplaat en het nagelbed zit weefsel dat 'bed epithelium' heet. Het is verantwoordelijk voor het transporteren van de nagelplaat langs het nagelbed. Als het nagelbed is uitgedroogd kan de nagelplaat niet transporteren en zie je dat de mycoe (schimmel) de nagelplaat openscheurt. Dadi Oil heeft het molecule vermogen om door de nagelplaat heen te kunnen en daardoor het bed te voeden (wordt weer elastisch). Ook zorgt de oil ervoor dat de tunnels open blijven en als de nagelplaat vol zit met de olie de kansen voor schimmels en bacteriën kleiner zijn. 

Pedicure behandeling

 

 

Het is belangrijk de nagels te laten behandelen door de pedicure. De pedicure houdt de nagels dun waardoor het product beter bij de kern van de schimmel kan komen. 

Wat lijkt er op een schimmel?

 

 

-Bacteriele infectie

-Eczeem nagels

-Psoriasis nagels

-Lichen planus
(groeven/splijting)

-Virale wratten

(wratachtige nagels)

-Onycholysis
(loslating nagelbed)

-Onychogryphosis

(verdikking/

schilfers)