Pedicure behandeling

Voeten worden onderschat  terwijl ze juist zo belangrijk zijn. 26 botjes, spieren en vetpolster dragen je lichaam en houden je in evenwicht. Zorg dus goed voor je voeten!  Hou van ze, ondanks je lelijke kleine teen of die knobbel op je voet. Vaak krijgen voeten pas extra aandacht wanneer klachten een rol gaan spelen. Als fundament van je lichaam verdienen ze eigenlijk meer dan dat. Wees verstandig en laat ze tijdig verzorgen.

 


Standaard pedicure

-Desinfecteren van de voeten

-Nagels afvlakken indien nodig

-Nagels knippen

-Nagelomgeving schoonmaken

-Eelt verwijderen

-Likdoorn/kloof/ingroeiende nagel behandelen
-Schimmelnagel behandelen

-Desinfecteren van de voeten

-Voet scrub

-Creme

 

Duur: 45 min.

 

€42,50

Deelbehandeling

-Likdoorn behandelen

-Kloof behandelen

-Ingroeiende nagels behandelen

-Nagels afvlakken

-Nagels knippen

-Schimmelnagel behandelen

 

 

 

 

 

 

vanaf €25Eelt is een verdikking van de huid die ontstaat door een langdurige wrijving of druk. Het ziet eruit als een dikke wit-gele laag op de huid.

 

Van nature wordt er vrij veel eelt aangemaakt aan de handpalmen en voetzolen. Eelt beschermt de huid extra op die plekken waar meer kans is op beschadiging van de huid!

Een likdoorn ontstaat als gevolg van het extra groeien van de huis (verhoorning) op plaatsen waar veel druk wordt uitgeoefend, of die onderhevig zijn aan wrijving.  Een likdoorn kan onder andere ontstaan door:

 

-Verkeerde schoenen

-Ouder worden

-Herhaaldelijke belastende beweging

-Standsafwijkingen voet

-Onvoldoende verzorging

Een nagel waarbij de rand of de punt van de nagel in de nagelplooi drukt en pijnklachten geeft.

 

Oorzaken:


-Verkeerde schoenen

-Verkeerd knippen

-afwijkende vorm nagel

-Trauma 

Kloven zijn barsten of scheuren in de huid van de voeten. Kloven kunnen enkele millimeters tot centimeter lang zijn. Aan het oppervlak van de huid zijn de breder dan dieper in de huid.

Kloven in de voeten komen vaak voor in de droge en harde huid van de hielen.In de salon wordt gewerkt met gellak 'LCN Recolution advanced'. Een prachtige gellak met wel meer dan 135 kleuren. 

 

Dit kost €12,50 extra bij de behandeling!